STRUKTURAL - Solutia completa in INCHIRIERI schela de fatada, schele mobile din aluminiu, turnuri de acces, topogan pentru moloz
SCHELE
schele de fatada
schele multidirectionale
schele mobile din aluminiu
TURNURI DE ACCES
turnuri de acces
DESPRE NOI

SC EDEN SRL., societate cu capital integral romanesc, are o experienta de 16 ani in domeniul sistemelor de schele, in acord cu cele mai noi tendinte ale pietii.Compania noastra ofera atat spre vanzare cat spre inchiriere diferite sisteme de schela din aluminiu sau din otel zincat functie de necesitatea clientului.

Ne propunem sa acoperim intreaga plaja a serviciilor folosind utilaje si tehnologii proprii moderne ce ofera beneficiarilor solutii rapide, economie de timp si de forta de munca.

Deoarece furnizam serviciile noastre unui numar mare de contractori externi de mare anvergura ce opereaza in Romania a fost nevoie sa oferim o proba certificata a calitatii produselor si serviciilor noastre, de aceea implementarea unui sistem de management al calitatii a fost necesara pentru a ne ridica la standardele solicitate de acestia.

Calitatea si promptitudinea serviciilor noastre cu care raspundem solicitarilor sunt atuurile companiei noastre.

Societatea noastra este singura la nivel national certificata conform standardelor de management al calitatii ISO 9001:2008 in domeniul sistemelor de schele si montajului acestora. Certificarea dovedeste o data in plus calitatea serviciilor noastre. vezi certificatul >>

PORTOFOLIU vezi lucrarile executate de noi
home   despre noi   produse   servicii   contact   site map
© copyright 2007 - 2009 Eden S.R.L. - Toate drepturile rezervate.